CW2B5111

O MNDL στο Main Act των ΔΠΠ Party!

Μουσικές από άλλο πλανήτη!

Ενώ πλησιάζουμε προς τα ΔΠΠ Party, είναι ώρα να ανοίξουμε τα χαρτιά μας για τις παρτάρες που ετοιμάζουμε!


Πέρα από το επαγγελματικό setup σε κάθε event, με ηχοσυστήμα & φώτα κορυφαίας ποιότητας, το line up σε κάθε πόλη θα αποτελείται από τουλάχιστον 4 DJs, που με το ξεχωριστό τους ύφος θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο και πολύ χορευτικό ταξίδι.

Στο MAIN ACT και στα 4 parties σε Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θα βρίσκεται ο M N D L.


Γνωστός για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και το ταλέντο του στο να συνδέεται και να ξεσηκώνει το dancefloor, o MNDL (κατά κόσμον Στέφανος) έρχεται από την Αθήνα, όπου τα τελευταία χρόνια είναι resident στα ΕΚΕΙ και Studio 24, και μας έχει ετοιμάσει την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Με εμφανίσεις στα περισσότερα clubs και venues της Αθήνας, συμμετοχή σε parties σε όλη την Ελλάδα, έχει παίξει μαζί με καταξιωμένα ονόματα της διεθνής σκηνής μεταξύ των οποίων οι Skrillex, Yellow Claw, Waka FlockaFlame, Modestep κ.α.

Στο μίξερ του μπαίνουν μουσικές και party anthems από όλες τις δεκαετίες και υπόσχεται ένα set που θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης!

Χρήσιμα Links

MNDL at Facebook & Instagram

Τα events σε κάθε πόλη:
Πάτρα 👉🏼 http://bit.ly/2lXpvXz
Ιωάννινα 👉🏼 http://bit.ly/2kQBkOZ
Θεσσαλονίκη 👉🏼 http://bit.ly/2knVWxM
Αθήνα 👉🏼 http://bit.ly/2lW4QD6

FULL BIO

Ο MNDL ξεκίνησε με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής το 2011 και σύντομα έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχεία. Μετά μπήκε στο roster της ομάδας παραγωγής, διοργάνωσης και επικοινωνίας εκδηλώσεων STFU Parties το 2012 και στην συνέχεια και στο roster των All Together Now NEON Parties

Κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι στην Αμερικανική Defco Records με τίτλο “Let’s Go” το 2014. To DJ style του είναι πολύ ευέλικτο ανάμεσα στα στους ήχους του Trap – Hip Hop – RnB σε συνδυασμό με EDM και προσπαθεί πάντα να φέρνει την περισσότερη δυνατή ενέργεια στο dancefloor. 

Έχει μοιραστεί την σκηνή με τεράστια ονόματα όπως Skrillex, Yellow Claw, Waka Flocka Flame, Modestep, Noisia, Datsik, Hucci, Jazz Cartier, Zomboy, Zeds Dead και η λίστα συνεχίζει. 

Έχει εμφανιστεί στα περισσότερα γνωστά και μεγάλα venues της Αθήνας όπως Gazi Music Hall, Gagarin 205, Vox, ΤΩΡΑ Κ44, Tramp, Senza, Ακρωτήρι, DC Club, Bios, Γαλάζιο και πολλά ακόμα ενώ είναι resident DJ στο Studio 24 κάθε Παρασκευή και στο ΕΚΕΙ κάθε Σάββατο.

Το σχολιάκι σου αποκάτω

Μείνε σε επαφή!

Άσε μας τα στοιχεία σου και μάθε πρώτ@ τα νέα μας!

Subscribe

* indicates required
Σε ποια πόλη ζεις/σπουδάζεις; *

Σύντομα Διαθέσιμα!

Join The Club!

Be the first to learn about
our amazing product

let's save the world together